Flödesmätare för luft/gas eller för vätskor

Hos oss kan du köpa ett stort antal olika flödesmätare som arbetar med olika principer och utföranden. En bra mätare för flöde och volym är A och O inom ex. industrin. Valet beror på media, miljö och funktion.

Är du osäker på vilken typ av flödesmätare du behöver? Kontakta oss på: 040-152525 så hjälper vi dig.

Som förslag erbjuder vi utanpåliggande flödesmätare med en mycket enkel installation på ca 5 min och som ger er en perfekt mätning.

Våra olika produkter omfattar olika typer för mätning i öppna och slutna system. I slutna system mäter ni med våra induktiva magnetiska mätare eller med någon av våra beröringsfria mätare, från utsidan av rörledningen utan ingrepp i röret.

Våra produkter:

Tryckdifferensmätare för vätskor och gaser samt flödesvakter ingår även i vårt kompletta program för mätning av flöden.

För indikering av flöde i fast material eller med mycket partiklar erbjuder vi vår flödesmätare från Dynameaters som arbetar med dopplerprincipen.

 

Flödesmätare focus  vent captor 3205.30 .

  • Flödesmätare för luft/ gasform(luftflödesmätare, gasflödesmätare
  • För luft/ gasform
  • Upp till 10 Bar
  • Hög noggrannhet även vid lågt flöde
  • Inga rörliga delar
  • Linjär utsignal 4-20mA
  • För att få den optimala upplösningen finns 6 st olika givare: upp till 5m/s, 10m/s, 20m/s, 30m/s, 40m/s och 50m/s

Flödesmätare för luft/gasform luftflödesmätare, gasflödesmätare 3205.30 är en mätare för industrin. Den lilla kompakta enheten är komplett och behöver därför inga ytterligare delar. Enligt den kalorimetriska mätprincipen är en liten del av sensorelementet elektriskt uppvärmt för att marginellt ligga över temperaturen i mediet, vid påverkan, beroende på flödets hastighet i mediet, mäts skillnaden och ger en linjär utsignal.

Mätnoggrannheten vid låga flöden är betydligt bättre än vid andra mätsätt. På grund av den mycket korta responstiden, även vid lågt flöde, är flödesmätaren 3205.30 idealisk då en snabb reglering av processen krävs.

Kontakta oss gärna för en offert!